Over Fi-Ver VOF

Fi-ver.com is een online danssportwinkel voor dansschoenen, danskleding en accessoires in Nederland. Fi-ver.com heeft als doel om dansers te voorzien in alles wat ze nodig hebben om hun danssport goed te kunnen beoefenen. Hierbij kunt u denken aan dansschoenen, trainingskleding, wedstrijdkleding, debutanten kleding, accessoires, tweede hands artikelen, etc.

Momenteel is de website nog in volle ontwikkelen. Neem dus af en toe een kijkje om op de hoogte te blijven van alle artikelen! Uiteraard is het nu al mogelijk om uw eerste aankopen te doen.

Bestel nu uw producten op Fi-ver.com. Eenvoudig, veilig en snel!

Kurt en Elianne

Even voorstellen

Mijn naam is Elianne Verbiest. Samen met mijn danspartner Kurt Findhammer zijn wij actieve ballroom-, latin- en formationdansers en trainers van de paren en het team van DSV Dance Impression. De ervaring die we op hebben gedaan in de wedstrijdsport met ons eigen dansen, het team en de paren maakt dat we precies weten wat een wedstrijddanser nodig heeft. De danssport is duur en veel winkels zijn er niet, daarom is het zaak op basis van goed advies spullen te kunnen kopen tegen een acceptabele prijs. Dit is de grond waarop Fi-Ver.com is gebouwd en de reden dat ik ben begonnen met een webshop!
Wedstrijdkleding, dansschoenen en alle overige producten die een danser nodig heeft en vaak niet in een gewone winkel zijn te vinden probeer ik in deze webshop samen te brengen om zo goedkoop mogelijk een danser te voorzien van alles wat hij of zij nodig heeft.

DSV Dance Impression

Fi-ver.com werkt nauw samen met DansSportVereniging Dance Impression, een grote groep ballroom-, latin- en formationdansers in combinatie met verschillende trainers en dansscholen. Het doel van Dance-Impression is de krachten van verschillende dansers, trainers en dansscholen te bundelen. Op deze manier is het aanbieden van een doordacht traject van lessen, trainingen en wedstrijden mogelijk, wat de ontwikkeling van de dansers zal versnellen. Fi-Ver sponsort Dance Impression en maakt het op deze wijze voor de dansers mogelijk hun sport uit te oefenen tegen acceptabele kosten.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over Dance-Impression? Neem dan gerust contact met ons op!